Politie onderschept vuurwerk in verlaten auto

Ter voorkoming van ongelukken heeft de sterke arm met medewerking van het Korps Brandweer Suriname het vuurwerk op een veilige plek opgeborgen. (Foto: RTV Rijnmond)

De politie van Santo Dorp kreeg in de vroege ochtend van dinsdag 5 september een telefonische melding dat er verdachte figuren nabij een in aanbouw zijnde pand op een adres in dit ressort zijn gesignaleerd.

Met assistentie van surveillance Regio Midden werd er een onderzoek ter plaatse ingesteld. De wetsdienaren troffen geen verdachte figuren aan, maar een witgelakte personenauto zonder inzittenden. In dit voertuig is er een partij vuurwerk aangetroffen. Bij nader onderzoek in de onmiddellijke omgeving vonden de politieambtenaren nog twee partijen vuurwerk. Zowel het vuurwerk als het voertuig zijn in beslag genomen.

Ter voorkoming van ongelukken heeft de sterke arm met medewerking van het Korps Brandweer Suriname het vuurwerk op een veilige plek opgeborgen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden.

BRON

Laat een reactie achter