Politie: ‘Zwaar vuurwerk is oorzaak harde knal in Tilburg’

UPDATE / TILBURG – Een harde knal heeft vrijdagnacht voor nogal wat commotie gezorgd in Tilburg. Mensen klagen via social media dat zij rechtop in hun bed zaten. De politie heeft laten weten dat zwaar vuurwerk de oorzaak is van de knal.De knal zou rond 01.15 uur te horen zijn geweest. De politie ontving meerdere meldingen van verontruste Tilburgers. Ook agenten die aan het surveilleren waren merkten de harde klap op. De oorzaak van de knal is een vuurpijl die boven de wijk Zorgvlied uit elkaar klapte.

Agenten gingen in die wijk op zoek naar mogelijke daders, maar die werden niet gevonden. Ook konden agenten geen sporen van schade aan gebouwen, voertuigen of andere spullen vinden.

,,Uiteraard beschouwen we dit, zeker in deze huidige tijd, als zeer onwenselijk. Er is door de knal onnodig onrust gecreëerd bij veel mensen. We willen daarom ook graag weten wie dit heeft gedaan om met deze persoon in gesprek te gaan”, laat een woordvoerder van de politie desgevraagd weten.

Onrust

De knal zorgde voor onrust bij veel Tilburgers. Dat lieten zij niet alleen weten bij de politie. Ook op social media werd die onrust geuit.

Laat een reactie achter