AVP gaat sluiten en laatste PyroFM uitzending!

Donderdag 31 januari 2013 is het weer zover! Vanaf 20:00 uur veranderd ProFM Webradio weer heel eventjes in PyroFM. Met deze drie uur durende uitzending sluiten we het AVP seizoen 2012/2013 af! Inmiddels zijn de uitzendingen traditie geworden en ook in het nieuwe seizoen zullen we weer een aantal speciale uitzendingen maken voor de bezoekers en leden van AVP. De laatste jaren zijn deze uitzendingen toch wel uitgegroeid tot een begrip en mogen we rekenen op grote bekendheid en vele luisteraars.

In de uitzending is er uiteraard weer aandacht voor vuurwerk gerelateerde zaken, verzoekplaten, phone inns, maffe telefoon gesprekken en meer! Natuurlijk zetten we de WEBCAM weer aan zodat iedereen “de show” weer LIVE mee kan kijken en de chatbox zal dan ook weer aanstaan. We zijn LIVE te zien (en natuurlijk te horen) via www.pyrotv.nl/livestream

Bellen voor leuke meldingen, verzoekplaatjes of wat dan ook kan naar [email protected]ofm.nl en via het telefoonnummer naar de studio: 0182-610611.

Info over webradiostation ProFM en meer: www.profm.nl Mis deze allerlaatste PyroFM uitzending en officiële sluiting dus niet op DONDERDAG 31 JANUARI 2013 vanaf 20:00 tot 23:00 uur!

Iedereen heel erg bedankt voor de bijdrage’s, het bezoeken van de site dit seizoen t/m vandaag en we zien jullie natuurlijk graag weer terug op 1 september 2013! (Let op: uitzendingen zijn onder voorbehoud!)

Geef een reactie