PyroFM/AVP “Nachtbrakers uitzending” 2017!

Woensdag 27 december 2017 zijn we er weer vanaf 21:00u t/m 01:00u met een gloednieuwe PyroFM uitzending! We maken er samen met liefhebbers en moderators van vuurwerksite AVP een dag voor de officiële landelijke verkoop weer 1 groot feest van met een “nachtbrakers uitzending” voor de grootste freaks van het land die niet kunnen slapen, en hopen weer op een hoop luisteraars, kijkers en leuke mensen!

We bellen tijdens de show met diverse grote importeurs om te horen hoe de voorbereidingen gaan voor de vuurwerkverkoop van dit jaar, bellen we ook nog met verkooppunten om te vragen of ze klaar zijn met hun winkel en geven we nog mooie vuurwerkprijzen weg in de uitzending waar je tijdens de show meer over hoort. 

Wil je tijdens de show iets leuks kwijt, heb je ons iets te melden, wil je gewoon lekker de groetjes doen of heb je een verzoekje..? Bel dan GRATIS naar de studio op telefoonnummer 06 – 222 188 05 en kom LIVE in de show.

Alsof dat nog niet genoeg is hebben we nu ook een Whatsapp nummer voor rechtstreeks contact met de radiostudio voor je vragen en/of verzoekjes.. het nummer is: 06 – 221 089 57 Ook kan je via Twitter een bericht sturen naar de studio, en zal je bericht zelfs te lezen zijn op de livestream als je een Tweet stuurt naar @PYROTVNL

Uiteraard zetten we de camera’s en de chat weer aan via https://www.pyrotv.nl/livestream
Liever geen beeld? De audiostreams check je via https://www.pyrotv.nl/pyrofm/players


Wij hebben er zin in, jij ook?
Tot woensdagavond 27 december 2017 vanaf 21:00u t/m 01:00u [Afbeelding: 1f609.png]

Geef een reactie