PyroFM LIVE ZONDAG 5 november 13:00u t/m 17:00u!

Nog iets meer dan 15 uur en dan zijn we weer LIVE met een gloednieuwe PyroFM uitzending!

We bellen tijdens de show met enkele importeurs om te horen hoe de voorbereidingen gaan voor de vuurwerkverkoop van dit jaar, en ook winkel eigenaar Frits Broks van de Rijswijkse Vuurwerkhal komt in hoogst eigen persoon naar de studio voor een interview en zal reageren op reacties van luisteraars/kijkers!

Ook leggen we de stellingen: “vind jij dat vuurwerk afsteken door particulieren verboden moet worden?” en “centrale vuurwerkshows een goed idee?” neer, en horen graag wat jij hier van zou vinden.

Heb jij nog vragen voor Frits, of wil je gewoon tijdens de show iets leuks kwijt bel dan naar de studio op nummer 06-22218805 en kom LIVE in de show, of stuur je vraag of verzoek op naar [email protected]

Of dat nog niet genoeg is komt DJ Marichio ook nog tussendoor een liveset draaien! Ook kan je via Twitter alles volgen: https://twitter.com/pyrotvnl

Sinds 1 juli 2017 is ProFM in de regio Gouda/Waddinxveen waar de studio zich bevind te ontvangen via DAB+ op kanaal 9C (206.350 MHz). Je kan dus met een goede DAB+ geschikte (auto)radio ook naar de uitzendingen van ProFM/PyroFM luisteren!

Uiteraard zetten we de camera weer aan via https://www.pyrotv.nl/livestream
De audiostreams check je via https://www.pyrotv.nl/pyrofm/players


Wij hebben er zin in, jij ook? Tot morgen vanaf 13:00u t/m 17:00u! [Afbeelding: 1f609.png]

Geef een reactie