PyroFM nachtbrakers uitzending editie 2013!

Na het succes van de “nachtbrakers uitzending” van 2012 gaan we dit jaar wederom een nieuwe 2013 editie houden. Van vrijdag 27 december op zaterdag 28 december 2013 veranderen wij de ProFM webradio studio weer in onze eigen PyroFM studio ! Deze uitzending zal een hele speciale uitzending worden, we starten rond 23:00 uur en gaan door tot een uur of 8 in de morgen. In deze uitzending gaan we samen met de liefhebbers die niet kunnen slapen aftellen naar de start van de landelijke vuurwerkverkoop! Uiteraard hebben we weer plek voor gezellige telefoon gesprekken met vuurwerkliefhebbers, proberen we contact te maken met een aantal verkooppunten die in de nacht al open gaan en noem maar op. Ook zullen diverse moderators in de studio aanwezig zijn…

MAAR er is veel meer deze nacht, zo gaan we een aantal zeer mooie prijzen weg geven met knotsgekke prijsvragen die we soms zelfs ter plekke gaan bedenken!

Het prijzen overzicht vind je in dit topic op AVP Vuurwerk : http://www.avpvuurwerk.nl/forumdisplay.php?f=284

Deze nacht hebben wij ook een live verbinding met een aantal mods die voor de “vuurwerkhunt” op pad gaan ergens in het land waarbij ze vanuit de kofferbak vuurwerk gaan verloten door middel van aanwijzingen die je in de uitzending te horen krijgt, en hebben wij een aantal DJ’s in de studio die stuk voor stuk een strakke liveset zullen gaan draaien.

Zorg dus dat je deze speciale uitzending niet mist en “bekijk en luister” en volg dit alles via de LIVESTREAM

Luisteren zonder camera? Check dan deze pagina.

Bellen naar de studio om in de uitzending te komen? 0182-610 611 (lokaal tarief)

Geef een reactie