Over PyroFM

PyroFM is rond 2006 ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de populaire vuurwerksite AVP en ProFM Webradio. Tijdens het online seizoen van AVP (september t/m januari) worden er speciaal voor de AVP leden en bezoekers speciale uitzendingen gemaakt waar al jaren goed naar geluisterd word. De uitzendingen via ProFM veranderde eigenlijk al vrij snel in “PyroFM” om het toepasselijk te houden.

Tijdens deze live gepresenteerde uitzendingen kan je genieten van nieuwtjes over vuurwerk, producten, telefonische gesprekken met importeurs, verkooppunten, geven we vaak prijzen weg en natuurlijk de lekkerste muziek! Ook kunnen luisteraars tijdens de live uitzending bellen naar de studio voor de inmiddels “beroemde” Phone-Inn. We proberen dan een gesprek met de beller aan te knopen wat vaak tot hilarische taferelen heeft geleid de afgelopen jaren. Ook zorgen we er voor dat er via meerdere webcams meegekeken kan worden in de studio via de stream!

ProFM is een online Webradio station en is dan ook alleen te beluisteren via het internet d.m.v. verschillende mediaspelers en het “format” is (ook tijdens de PyroFM uitzendingen) Dance, Trance, Techno en Dance-Classic gerelateerd.

Voor meer informatie over uitzendingen, nieuwtjes en meer van ProFM Webradio kan je HIER kijken.