Allerlaatste PyroFM uitzending i.s.m. AVP Vuurwerk! 05-01-2014

Op zondag 5 januari 2014 deden we de allerlaatste PyroFM i.s.m. AVP Vuurwerk met gemengde gevoelens! 4 uur lang verzorgden we de uitzending weer met als eind een korte speech van oprichter/eigenaar Arjan Uitman en om 18:00 uur was dan toch helaas het moment daar dat de “stekker” uit AVP werd getrokken en offline ging na ruim 15 jaar online zijn…. Een droevig moment met af en toe een traan (ook al hoor je dat niet echt terug in de uitzending) maar vele mods en admins hadden het er toch best moeilijk mee..

Om toch nog te kunnen genieten van de 4 uur durende show hierbij weer een download mocht je het ondanks alles gemist hebben of terug willen luisteren. AVP is definitief offline en zal niet meer online komen op 1 september….. de grootste vuurwerkliefhebbers van het land zullen het voortaan zonder AVP moeten doen, maar hopelijk hebben we het toch nog goed gemaakt met de uitzending en de AVP final movie die bij offline gaan te zien is via http://www.avpvuurwerk.nl

De uitzending bevat weer phone-ins, maffe dingen met (oud)mods, lekkere muziek en zelfs LIVE vuurwerk wat afgestoken werd bij de studio!

Wil je nog nagenieten? Check dan snel de uitzending! 😉

Geef een reactie