PyroTV LIVE vanaf vuurwerkdemo ANO Vuurwerk!

ano_pyrotv2015livestreamGoed nieuws! PyroTV zal op zaterdag 28 november 2015 een livestream verzorgen vanaf de demo & vuurwerkshow bij ANO Vuurwerk in Milheeze. ANO is al sinds 2005 een begrip in Noord-Brabant waar vele klanten en de grootste vuurwerkliefhebbers elk jaar weer de weg weer weten te vinden vanwege de uitstraling, professionaliteit en vooral grote betrokkenheid als familiebedrijf. De demo’s van ANO staan bekend als 1 van de grotere in Nederland waar vanuit het hele land vuurwerkliefhebbers op af komen dus PyroTV is hier natuurlijk dan ook bij!

Jaarlijks weten de eigenaars Anton en Marian Nooijen iedereen te verrassen met de mooiste vuurwerk collecties en nieuwste artikelen, omdat ze zelf ook het hele jaar door met vuurwerk bezig zijn. Mis het dus niet en kom naar de demo van ANO Vuurwerk op zaterdag 28 november 2015, of stem af op de PyroTV LIVESTREAM als je niet kan komen, maar wel alles mee wil beleven…

We hebben al vernomen dat het ook dit jaar weer een heus spektakel gaat worden! 🙂 De livestream zal aangaan om 19:45u en duurt zolang de consumenten demo en de prof show duurt.

De demo begint om 20:00u, locatie/adres is:

ANO Vuurwerk
Kaweide 8a
5763 PX Milheeze
www.anovuurwerk.nl

Geef een reactie