PyroTV verzorgt LIVE beelden vanaf de Geelse Kanaalfeesten!

Dit jaar is er weer groot feest in Geel op zaterdag 7 juli 2012 aan de Kemeldijk. Vanaf deze locatie zal tijdens de Geelse Kanaalfeesten een spectaculair vuurwerk ontstoken worden door Original Fireworks uit Olen. Dit vuurwerk word al een aantal jaar aangeboden aan de organisatie. PyroTV is er dit jaar bij en zal deze show voor de liefhebbers die niet kunnen komen ook LIVE uitzenden via de livestream player. 

De show word afgeschoten vanaf een groot schietveld op meerdere posities aan de overkant van het kanaal. PyroTV zal wederom voor spectaculaire beelden zorgen voor de thuisblijvers. Zo zullen meerdere camera’s de show volgen en registreren! Original Fireworks heeft aan PyroTV al laten weten dat er dit jaar wederom flinke kalibers en bijzondere effecten ontstoken zullen worden, dus zorg dat je erbij bent in Geel of anders LIVE via de stream!

Adres: Kemeldijk (langs het Albertkanaal)
Plaats: Geel (BE)
Wie: Original Fireworks
Wat: professioneel vuurwerk
Datum: zaterdag 7 juli 2012
Tijd: Omstreeks 23:00 uur (stream gaat wel al eerder aan, dit word voortijdig op deze site aangegeven)

Meer info en details over de locatie en tijden via de PyroTV kalender vind je HIER

LET OP: LIVE uitzenden van shows en/of demo’s is altijd onder voorbehoud van de omstandigheden ter plaatse! Bij het niet doorgaan wordt dit z.s.m. op de site gemeld.

Geef een reactie