Terugblik vuurwerkshow Geelse Kanaalfeesten 07-07-2012

De grootste vuurwerkshow van de Benelux was ook dit jaar weer een mega succes in Geel geschoten door Original Fireworks! PyroTV was dit jaar zelfs uitgerukt met een complete regiewagen en 4 camera’s! 2 cameramannen stonden op de kade bij het publiek, er was een remote camera voor shots van de mensen op de kade en 1 cameraman was zo moedig om met een draadloze camera aan de overkant bij het schietveld te gaan staan! En dit alles voor een live verbinding vanuit Geel voor alle vuurwerk liefhebbers….

Via een internet satelliet verbinding was er vanuit de kade bij Geel een mogelijkheid om te streamen naar de PyroTV servers zodat mensen thuis ook konden kijken. Het heeft even geduurd, maar de film zoals deze op de PyroTV stream te zien was staat nu ook online! Omdat het een ” live registratie” was werd er steeds heen en weer geschakeld naar verschillende camera’s. Je kan de video hier bekijken: http://youtu.be/ehiwyr8ztO0

Enkele dagen na het evenement is nog gesproken met Original Fireworks en deze melden dat ze het een groot succes vonden qua show maar ook dat er vanaf dit jaar een mogelijkheid was om het LIVE mee te kunnen maken thuis via de livestream. Volgend jaar zal er weer gekeken worden of het e.a. nog mooier en beter in beeld kan worden gebracht!

Geef een reactie